LOHENGRIN

LOHENGRIN

DISSABTE 24 DE MARÇ DE 2018 · 19:30 H · VOSE Òpera de Richard Wagner · Gravació en viu des la Semperoper...
LA PELL FREDA

LA PELL FREDA

DISSABTE 31 DE MARÇ DE 2018 · 19:30 H · VOSC Cold skin · Dir. Xavier Gens · Int: David Oakes, Ray...
Temporada d'òperes 2017-2018

Temporada d'òperes 2017-2018

 • LOHENGRIN
 • LA PELL FREDA
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • LOHENGRIN

  DISSABTE 24 DE MARÇ DE 2018 · 19:30 H · VOSE

  Òpera de Richard Wagner · Gravació en viu des la Semperoper de Dresden · 2015 · Durada: 3h 35min · DCP · En diferit · Dir.: Josep Pons · Int.: Georg Zeppenfeld, Piotr Beczała, Anna Netrebko, Tomasz Konieczny

  A l’entreacte convidem a tots als asistents a nyoca i copa de cava.

  Sinopsi:

  La posada en escena és una recuperació de la intemporal producció de Christine Mielitz, explica la història de la malvada parella formada per Ortrud i Telramund, els que volen apoderar-se de Brabante i destruir a Elsa, hereva del tron després de la desaparició del seu germà Gottfried, i és un de les millors produccions de lohengrin que s’han fe mai amb una profunditat psicològica, escenari intemporal i vestits imponents molt destacables. A l’entreacte convidem a tots als asistents a nyoca i copa de cava.

  Més informació

 • LA PELL FREDA

  DISSABTE 31 DE MARÇ DE 2018 · 19:30 H · VOSC

  Cold skin · Dir. Xavier Gens · Int: David Oakes, Ray Stevenson, Aura Garrido · 2017 · CATALUNYA · DCP · 100’ · Fantàstic. Terror. Monstres. Supervivència

  En acabat, ressopó col·laboratiu amb les aportacions culinàries dels espectadors.
  Convidem a tots als asistents a una copa de cava i al beure.

   

  Sinopsi:

  En una illa perduda enmig de l’oceà, dos homes es defensen, nit després de nit, protegits en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a l’extrema tensió, sense entendre les raons de l’atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se allò que és desconegut. Adaptació de la reeixida obra d’Albert Sánchez Piñol.
   

  Tràiler:  Cicle Gaudí al Cinema Catalunya de Ribes de Freser

  Més informació

 • Temporada d'òperes 2017-2018

  TEMP.OPERES 17 18 BR

  Més informació

 • LOHENGRIN
 • LA PELL FREDA
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català